گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

آموزش بریدن لایه ای کیک

آموزش بریدن لایه ای کیک

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,711
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    آموزش بریدن لایه ای کیک
    اگر نیاز دارید که یک کیک را به دو یا چند لایه تقسیم کنید یک راه بسیار ساده و یک روش کاربردی به شما پیشنهاد می‌دهیم که شبیه بریدن با چاقو نیست که کیک خرد شود. تنها با کمی نخ دندان و چند عدد خلال دندان می‌توانید به آسانی کیک را بصورت لایه ای ببرید.
    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_con55f2c6d86844e30d78f7a1067350cf5b.jpg

    حواستان باشد نخ دندانتان مزه‌دار و حاوری فلوراید نباشد که باعث شود اثر آن روی طعم کیک باقی بماند.

    ابتدا خلال دندانها را در ارتفاعی که می‌خواهید کیک را در آن قسمت ببرید در اطراف کیک فرو کنید.

    نخ دندان را روی محیط کیک و روی خلال دندان‌ها (یعنی همان محلی که می‌خواهید کیک را از آنجا ببرید) قرار دهید. حتی می‌توانید در آن محل با چاقویی تیز کمی برش در کیک و در راستای مورد نظرتان بزنید تا نخ دندان داخل آن قرار گیرد.

    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_con8c1c8ae0b756f9a64ce46cdd1871f96c.jpg

    وقتی نخ دندان دقیقا دور کیک و در ارتفاع مورد نظر جای گرفت، دو سر آن را با دو دست گرفته و هر یک از سرهای نخ را در خلاف جهت یکدیگر بگیرید و بکشید.

    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_con3a893c2ed199d5f495f6ffc9f9a5e9f9.jpg

    توجه کنید که نخ کاملا به دیواره کیک چسبیده باشد سپس سر و ته آنرا به دو سمت خلاف هم بکشید تا کیک بریده شود.

    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_con2e72d72209498929cbb891e0ec7208d1.jpg

    حالا کیک شما به دو لایه تقسیم شده, یک بشقاب صاف و بدون لبه را کنار لایه بالایی قرار دهید و لایه بالایی کیک را به آرامی روی آن هل دهید.

    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_conf3df0b47bb73cec1bd33e5dc8ce4f452.jpg

    این روش، یک روش فوق‌العاده کاربردی برای لایه‌لایه کردن کیک‌های اسفنجی یا چسبناک است که با چاقو خرد می‌شوند یا اینکه به آن می‌چسبند.
    شما همچنین می‌توانید از نخ ماهیگیری و سیم نازک بجای نخ دندان برای بریدن کیک استفاده کنید.
    توجه کنید که قبل از اینکه کیک را با خامه یا شکلات تزئین و سرو کنید حتما خلال دندانها را از آن خارج کرده باشید.

    awww.parsegard.com_sites_default_files_imagecache_lightbox_con7593ae5b1dd8e3ff0a93153327f0a970.jpg



    منبع: پارسه گرد
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. music87025
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    22
  2. music87025
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    50
  3. music87025
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    42
  4. music87025
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    48
  5. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    113
  6. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    114
  7. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    59
  8. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    63
  9. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    88
  10. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    115