گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

این خورش بهاری خوش طعم یک پیشنهاد عالی برای وعده سحری تان است!!

این خورش بهاری خوش طعم یک پیشنهاد عالی برای وعده سحری تان است!!

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,866
    تشکر شده:
    6,707
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    این خورش بهاری خوش طعم یک پیشنهاد عالی برای وعده سحری تان است!!
    این خورش بهاری خوش طعم یک پیشنهاد عالی برای وعده سحری تان است!!
    aseemorgh.com_images_content_lifestyle_1395_03_03_kangar.jpg

    خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خورش های بهاری است که می تواند برای سحری شما یک غذای تمام عیار و اشتها برانگیز باشد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

    مواد لازم برای تهیه خورش کنگر
    کنگر خرد شده و تفت داده شده : 250 گرم
    نعناع و جعفری : 200 گرم
    سبزی قورمه سبزی : 200 گرم
    گوشت : 250 گرم
    پیاز خرد شده : 2 عدد متوسط
    پیاز : 1 عدد متوسط خام
    نمک و ادویه : به مقدرا دلخواه
    رب نارنج : دو قاشق غذاخوری



    طرز تهیه خورش کنگر
    کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
    سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
    گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
    سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
    سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
    درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
    بعد از حدود 1 ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.
    بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید . با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
    بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
    اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.
     
    :
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    14
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    48
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    22
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    148
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    78
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    80
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    44
  8. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    94
  9. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    103
  10. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    70