گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,792
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر
    aseemorgh.com_images_content_other_1394_01_ru234011.jpg.rendition.jpg

    این باگت خوش طعم را برای روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببرید.


    مناسب : 10 وعده
    مدت زمان آمادگی : 30 دقیقه
    مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه، 350 درجه‌ی فارنهایت ( 176 درجه‌ی سلسیوس )
    مدت زمان خنک شدن : 5 دقیقه


    مواد مورد نیاز :

    2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )
    سوسیس به مقدار لازم
    1 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ( 3/4 فنجان )
    1/2 لیوان پیازچه نصف شده
    10 عدد تخم مرغ ، آرام زده شده
    2/3 لیوان خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک
    1/4 لیوان ریحان خرد شده
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    1 و 1/2 لیوان پنیر موزارتلا خرد شده



    طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :

    1 - فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.


    2 - روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.


    3 - در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.


    4 - با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )


    5 - بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.




     
    :
    Azade از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    193
  2. raz67
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    224
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    191
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    211
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    194
  6. zahra
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    333
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    125
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    191
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    584
  10. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    119