گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند

رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند

  1. raz67

    raz67 کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏18/11/14
    سن:
    ارسال ها:
    4,147
    تشکر شده:
    11,617
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    زاهدان
    رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند
    سازمان غذا و دارو هشدار داد

    awww.snn.ir_content_images_redradio.png رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند amedia.snn.ir_medium_1394_10_05_IMG10502353.jpg


    مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سديم در رب هاي گوجه فرنگي خانگي هشدار داد.

    به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي همدان، دكتر علي حشمتي گفت: امروزه باتوجه به تبليغات منفي عليه محصولات صنعتي تمايل و گرايش مردم به سمت محصولات سنتي و فرآورده هاي تهيه شده به شكل خانگي افزايش پيدا كرده است.

    وي رب گوجه فرنگي را از جمله اين محصولات برشمرد و افزود: توليداين محصول به روش خانگي روبه افزايش است و توليد كنندگان اين محصولات با ادعاي سالم بودن اين فراورده‌ها در مقايسه با محصولات صنعتي نسبت به جذب مشتري براي محصول خود اقدام مي كنند.

    دكتر حشمتي اظهار كرد: بر اساس آزمايش هاي انجام شده در آزمايشگاه كنترل غذا و دارو ي دانشگاه، بخش زيادي از رب هاي خانگي داراي نگهدارنده بنزوات سديم در مقدارخيلي زياد و در حدود هزار و 200ميلي گرم در كيلو گرم و گاهي بيشتر از اين مي باشند و اين در حالي است كه استفاده از بنزوات سديم در رب گوجه فرنگي ممنوع است.

    مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه افزود: بنزوات سديم يك تركيب نگهدارنده بوده و مانع كپك زدن رب مي شود. و استفاده از اين تركيب فقط به مقدار اندك در بعضي از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس ها مجاز است.

    دكتر حشمتي يادآور شد: كپك زدن رب نشان دهنده ي طبيعي بودن آن است و اين موضوع در مدت كمتراز دو تا سه روز در دماي اتاق روي مي دهد. كپك نزدن محصول دلالت بر كيفيت آن نيست بلكه نشان دهنده حضور يك تركيب نگهدارنده در اين محصول است.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    105
  2. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    94
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    54
  4. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    58
  5. *setare
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    671
  6. tara
    پاسخ ها:
    6
    نمایش ها:
    1,271
  7. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    252
  8. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    287
  9. هانی عسل
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    295
  10. هانی عسل
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    336