گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

روش آماده کردن خمیر پیتزای خانگی

روش آماده کردن خمیر پیتزای خانگی

  1. *setare

    *setare
    مدیر پزشكي و سلامت

    تاریخ عضویت:
    ‏13/10/13
    سن:
    ارسال ها:
    13,603
    تشکر شده:
    32,094
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    رشت
    روش آماده کردن خمیر پیتزای خانگی
    هیچ چیز، در پخت پیتزا جای خمیر پیتزای خانگی را نمیگیرد. هیجان انتخاب آرد مناسب تا ورزدادن و رول کردن آهنگین خمیر و رضایت حاصل از تهیه خمیر خوب، همه اینها پاداش تصمیم شما برای تهیه یک خمیر خانگی است.



    پس برای داشتن یک خمیر پیتزای خوشمزه خانگی موارد زیررا مد نظر قرار دهید.
    نکات تهیه خمیر پیتزا:


    •آبی که از آن، برای تهیه خمیر استفاده میشود، باید ولرم باشد. دمای پایین یا بالای آبِ سرد یا داغ، میتواند مایه خمیر فوری را غیرفعال کرده و طعم و عطر خمیر را تغییر دهد.


    •هنگام ورزدادن خمیر، آرد را در حدی روی سطحِ کار بپاشید که فقط مانع چسبیدنِ خمیر به سطح کار و دستانتان شود. درصورت افزودن بیش از حد آرد، مقدار آردِ خمیر تغییر کرده و خمیر کیفیت خود را از دست میدهد.


    •مدت زمان استراحت خمیر را به دقت رعایت کنید. درصورتیکه خمیر را بیش از مدت زمان گفته شده استراحت دهید، سست شده و قابلیت شکل گرفتن را از دست میدهد.


    •هنگام بازکردنِ خمیر، وردنه را در قسمت وسط خمیر قرار داده و به سمت لبه ها فشار دهید، سپس وردنه را بلند کرده و مجدداً این کار را تکرار کنید تا خمیر کاملاً باز شود.


    •خمیر را میتوانید کمی پخته، سپس منجمد کنید. این روش، باعث کاهش زمان پخت نهایی در هنگام استفاده از خمیر میشود.





    awww.delgarm.com_images_newsread_1393_09_04_tY1416905407.jpg


    آماده سازی در مدت زمان طولانی:


    بهتر است خمیر را به مدت یک شب در یخچال استراحت دهید تا حجم آن دو برابر میشود. پس از طی مدت زمان مذکور، خمیر را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.





    awww.delgarm.com_images_newsread_1393_09_04_eD1416905407.jpg




    آماده سازی در مدت زمان کوتاه:


    اگر فرصت کافی ندارید، سطح خمیر را به روغن آغشته کرده و روی سینی چرب شده ای قرار دهید، سپس روی آن را سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا حجم آن افزایش یابد.



    توجه داشته باشید خمیر استراحت داده شده به مدت یک شب در یخچال، دو برابر بیشتر از خمیر آماده شده در دمای محیط، افزایش حجم پیدا میکند.





    awww.delgarm.com_images_newsread_1393_09_04_qS1416905407.jpg




    فریزکردن:


    میتوانید باقیمانده خمیر پیتزا را برش داده، آن را به شکل گرد فرم دهید و سطحِ آن را به روغن زیتون آغشته کنید، سپس آن را در کیسه ای پلاستیکی قرار داده و روی سطح صافی در فریزر نگهداری کنید. مدت زمان نگهداری خمیر پیتزا در فریزر، حدود یک ماه است.توجه داشته باشید پیش از استفاده، خمیر را در دمای محیط قرار دهید تا یخزدایی شود.





    awww.delgarm.com_images_newsread_1393_09_04_hQ1416905407.jpg
     
    shaghayegh, anahid و Azade از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    33
  2. aranika
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    53
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    70
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    158
  5. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    113
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    161
  7. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    151
  8. zahra
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    134
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    125
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    96