گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,792
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

    awww.beytoote.com_images_stories_housekeeping_hou8797.jpg

    مواد لازم برای رنگ صورتی:
    1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
    1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ



    روش تهیه رنگ صورتی :
    مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


    ******


    مواد لازم برای رنگ زرد :
    1/4 پیمانه آب
    1/2 قاشق چای خوری زردچوبه



    روش تهیه رنگ زرد :
    در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ،
    فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.


    *****
    مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
    1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
    2 قاشق چای خوری آب



    روش تهیه رنگ ارغوانی :
    مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


    ******


    مواد لازم برای رنگ سبز:
    1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
    3 قاشق غذاخوری آب


    روش تهیه رنگ سبز :
    اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.


    برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.

     
    :
    Azade و *setare از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    111
  2. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    268
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    84
  4. shaghayegh
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    123
  5. anahid
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    236
  6. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    180
  7. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    346
  8. tara
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    1,107
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    272
  10. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    953