گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان)

روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان)

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,794
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    روش های تهیه آش اماج (غذای محلی استان همدان)
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1788.jpg

    آش اماج یکی از چندین غذای لذیذ محلی و سنتی استان همدان است. اماج درون این آش را به دو روش می‌توانید تهیه کنید که به آن‌ها پرداخته‌ایم.

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


    اماج
    یک پیمانه
    سبزی آش (تره، پیازچه)
    500 گرم
    پیاز داغ
    2 قاشق غذاخوری
    سیر
    3 حبه
    عدس
    150 گرم
    لوبیا چشم بلبلی
    150 گرم
    تخم ‏مرغ
    1 عدد
    نمک، فلفل، زردچوبه
    به میزان دلخواه


    طرز تهیه:
    * لوبیای چشم‏ بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‏‏ پز شود.
    * عدس را اضافه کرده و بعد از آن که کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‏‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.

    * بعد از چند جوش 2 پیمانه آب سرد ریخته و اماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا اماج‏‌ها به هم نچسبند.
    * بعد از 10 دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم ‌مرغ را بشکنید و کم‏ کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.

    * سپس در ظرف کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

    طرز تهیه اماج:


    یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای‌خوری نمک مخلوط نمایید و الک کنید.

    به 2 روش اماج تهیه می ‏شود:

    روش اول:
    آرد را کف سینی بریزید و با دست ‌تان که در کاسه ‏ی آب فرو برده‌‏اید روی آرد بپاشید و کف دست را روی آرد حرکت دهید.

    حالا دست‌های‌تان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده دانه‌های خمیری ریز و نامنظمی درست کنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یک لیوان اماج درست شود.

    سپس اماج ‌ها را کف سینی بریزید و داخل فر با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشک شود.

    روش دوم:
    این روش ساده بدین صورت است که یک پیمانه آرد را با نمک ترکیب کرده در ظرفی بریزید و آب را کم‏ کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست تان نچسبد.

    سپس خمیر را با رنده درشت رنده کنید و اماج‏ هایی را که به این روش تهیه می‏‌شود با فاصله رنده کنید.

    سینی را به‏ مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آفتاب قرار دهید تا نیم خشک شود و در آش بریزید.

    انرژی کل: 1300 کیلو کالری

    ماهنامه دنیای تغذیه
     
    :
    Azade از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    113
  2. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    81
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    101
  4. zahra
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    97
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    372
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    186
  7. zahra
    پاسخ ها:
    8
    نمایش ها:
    214
  8. anahid
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    134
  9. anahid
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    422
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    196