گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

ساندویج مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری

ساندویج مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,866
    تشکر شده:
    6,707
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    ساندویج مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری
    مجله آشپزی مثبت: اگر گیاهخوار هستید و دلتان یک ساندویچ پنیری خوشمزه می خواهد باید بدانید برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می شود یک ساندویچ هیجان انگیز درست کرد.

    acdn.akairan.com_akairan_aka_m1001_041913321493285102a.jpg

    ساندویج مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری ساندویچ بادمجان پنیری,ساندویچ

    آکاایران: ساندویج مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری


    مواد لازم برای 2 نفر
    • 1 عدد بادمجان
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 2 /1 پیمانه پودر سوخاری
    • 4 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    • 5 برگ اسفناج خردشده
    • 2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
    • 2 ق س رب گوجه فرنگی
    • 2 حبه سیر رنده شده
    • 2 ق س روغن زیتون
    • به میزان لازم نمک و فلفل
    • 2 عدد نان همبرگری
    • روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بنا به گزارش آکاایران : 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
    2. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید.
    3. در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
    4. چهار قاشق از سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.
    5. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.
    فوت و فن
    در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.
     
    :
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    89
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    70
  3. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    128
  4. zahra
    پاسخ ها:
    6
    نمایش ها:
    76
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    40
  6. zahra
    پاسخ ها:
    15
    نمایش ها:
    144
  7. raz67
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    1,315
  8. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    290
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    256
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    557