گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

ساندویچ گرم

ساندویچ گرم

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,701
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    ساندویچ گرم
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1350.jpg

    زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه زمان کل: 30 دقیقه اندازه: 6نفر

    مواد لازم :
    [TABLE="class: zebra, width: 300, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: center, align: center"] نان کوچک مخصوص ساندویچ[/TD]
    [TD="class: center, align: center"] 6 عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center, align: center"] سیر پوست کنده[/TD]
    [TD="class: center, align: center"] 250 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center, align: center"] سبزی های معطر[/TD]
    [TD="class: center, align: center"] 500 گرم (نعناع،ترخان،ریحان،جعفری)[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center, align: center"] پنیر گریور یا امنتال[/TD]
    [TD="class: center, align: center"] 150 گرم (یا از انواع پنیری که با درجه حرارت آب می شوند)[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center, align: center"] ژامبون یا کالباس[/TD]
    [TD="class: center, align: center"] 6 قطعه[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    طرز تهیه :
    سیر را شسته،خشک می کنیم و کمی نمک به آن زده ، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و می پیچیم . بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، مدت 30 تا 45 دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی می ریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم می کنیم .
    سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک می کنیم و به صورت ریز خرد می نمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک می دهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم . قسمتی از سیر را داخل نان می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود ، مقداری سبزی خرد کرده روی آن می ریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار می دهیم . روی ژامبون یک ورقه پنیر می گذاریم و ساندویچ ها را در سینی فر قرار می دهیم . بعد سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد می گذاریم. کافی است که پنیر کمی آب شود ، ساندویچ را گرم مصرف می کنیم.

    معمولا استفاده از گوجه فرنگی در انواع ساندویچ به همراه کاهو با ذائقه ایرانی سازگار است .

    منبع:groohashpazi.blogfa.com
     
    :
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    234
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    136
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    108
  4. anahid
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    114
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    193
  6. anahid
    پاسخ ها:
    8
    نمایش ها:
    324
  7. بانـــو
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    361
  8. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    182
  9. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    226
  10. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    629