گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

    awww.beytoote.com_images_stories_food_noodle_soup_eb0051.jpg


    از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود



    طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته


    آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.



    مواد لازم آش رشته:


    لوبیا چیتی 1 لیوان

    نخود 1 لیوان

    عدس 1 لیوان

    لوبیا سفید 1 لیوان

    آرد گندم 1 قاشق غذاخوری

    رشته آش 600 گرم

    پیاز داغ 1 لیوان

    سیر داغ 1/2 لیوان

    نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین

    کشک 1 کیلو گرم

    سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم


    طرز تهیه آش رشته :
    حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.


    پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.



    نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.



    یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.


    نکات مهم در پخت آش رشته:


    awww.beytoote.com_images_stories_food_noodle_soup1_e5.jpg


    تزیین آش رشته مجلسی


    1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

    2ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

    3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

    5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

    6ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

    7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

    8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

    8ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

    10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

    11ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

    12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    10
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    116
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    104
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    129
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    167
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    305
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    262
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    329
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    281
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    442