گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,866
    تشکر شده:
    6,708
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله
    ته چین از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روش های کمی متفاوتی تهیه میشه. در این مطلب ته چین گوشت و بادمجون رو میذارم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذاهای دیگه جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره تون رو زیباتر کنه. مهمترین نکته ته چین وا نرفتن اون هست که با نکاتی که در این مطلب خدمتتون عرض میکنم میتونید یک ته چین خیلی خوب درست کنید.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_AA_D9_87__DA_86_DB5f865caeeab126acaf5687e8bc5c3ca4.jpg
    ته چین گوشت و بادمجون

    مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجان
    • برنج ۳ پیمانه
    • ماست ۱ لیوان
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد
    • زعفران دم کرده نصف استکان
    • بادمجان ۳ عدد متوسط
    • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    • رب گوجه ۲ قاشق
    • پیاز ۱ عدد
    • روغن نصف لیوان
    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D9_85_D9_88_D8_A7_D8_9c5009882ed64f310bc96f39b1f18914.jpg
    مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجون

    روش تهیه ته چین گوشت و بادمجون
    برای تهیه ته چین بهتره قبل از هر کاری بهتره که برنجتون رو خیس بدید. البته خیلی ضروری نیست و تنها باعث نتیجه بهتر کارتون میشه. بعد هم طبق توضیحاتی که در مطلب برنج دادم آبکش کنید. بهتره برنج رو کمی نپخته تر آبکش کنید که ته چین شل نشه. بادمجان ها رو حلقه حلقه کنید و نمک بزنید و بذارید کمی تیزآبش بره. بعد هم در روغن سرخ کنید. گوشت ها رو هم با پیاز تفت بدید و بهش رب اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هم بزنید.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D9_85_D9_88_D8_A7_D8_a235721ab55a1ac6a1bf00a017dc2613.jpg
    مواد میانی ته چین رو آماده کنید

    من برای اینکه ته چین بهتری داشته باشم و آب ماست باعث شل شدن ته چینم نشه در زمانی که داشتم مواد میانی ته چین رو آماده میکردم٬ ماست رو در تنظیف گذاشتم تا کمی آبش بره. در نهایت بعد از حدود نیم ساعت چکیدن مثل این عکس شد.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D9_85_D8_A7_D8_B3_D8_e74b45e2b8799055c7b911a1b416ba17.jpg
    ماست رو در پارچه تمیزی بچکانید

    من برای ته چین از زرده تخم مرغ استفاده کردم. البته وقتی خواستم زرده ها رو جدا کنم اجازه دادم مقدار کمی از سفیده هم همراه زرده بافی بمونه.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D9_85_D8_A7_D8_B3_D8_5aa3bcf54b39b6be1f7255441c2974f6.jpg
    ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید

    جالا ماست و تخم مرغ و زعفرون رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد هم تمام برنج رو بهشت اضافه میکنیم. یکی دو قاشق روغن هم به مخلوط برنج اضافه کردم.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_AA_D8_B1_DA_A9_DB_2f8abce74b6acdb2a4a7bf0335c75219.jpg
    ترکیب ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ

    حالا داخل قابلمه رو با روغن چرب کنید . کمی روغن هم کفش بریزید. مقداری از برنج رو کف قابلمه بریزید و روش رو با قاشق فشار بدید. بعد بادمجون ها رو روش میچینیم و مواد گوشت رو روی بادمجون ها میریزیم. مقداری برنج روی همش میریزیم و باز با قاشق فشار میدیم. مجددا یک لایه بادمجان و گوشت و بعد هم برنج باقی مونده رو بهش اضافه میکنیم.

    اگه میخواید لایه های داخل ته چینتون پیدا نشه باید مواد میانی رو وسط تر بریزید تا وقتی روی برنج رو فشار میدید مواد از کناره های برنج خارج نشه.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__DB_8C_DA_A9__D9_84_D825678534d7e188f6f30eb863c817144a.jpg
    یک لایه برنج. یک لایه مواد میانی و باز یک لایه برنج

    انتهای کار رو با قاشق کاملا فشار میدیم. این کار باعث میشه بعد از پخت ته چینتون وا نره. بعد هم روی حرارت کم میذاریم تا خوب دم بکشه. من برای اینکه کاملا دم بشه و ته دیگ یک دست و خوشگلی داشته باشم روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم گذاشتم و شعله پخش کن هم روش گذاشتم و حدود یک ساعت و ربع طول کشید که دم بکشه. شما با توجه به حرارت و قابلمه تون تنظیم کنید. چیزی بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم ممکنه زمان ببره.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_A7_D9_86_D8_AA_D9_6f64058398177628419f55be806c915b.jpg
    انتهای کار

    ته چینتون وقتی حاضره که دورش کمی جمع بشه و وقتی قابلمه رو تکون میدید ته چینتون از دیواره ها به راحتی جدا بشه و تکون بخوره. اگه در عکس زیر هم خوب دقت کنید دور ته چین کمی جمع شده و از دیواره جدا شده.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_AA_D9_87__DA_86_DBc604c12ac24cdb8751fc747550d2ba11.jpg
    ته چین بعد از پخت کامل

    نکات مهم برای وا نرفتن ته چین
    • برای اینکه ته چینتون شل نشه و وا نره اولین چیزی که مهمه مقدار ماست هست. ماست رو باید به اندازه مصرف کنید. اگر ماستتون زیاد باشه ته چین شل میشه و اگر کم باشه دونه های برنج خوب به هم نمیچسبه.
    • برنج رو هم باید نپحته تر آبکش کنید که در ترکیب با ماست و تخم مرغ شل نشه و وا نره.
    • تعداد تخم مرغ هم مهمه. اگه تخم مرغتون کم باشه ممکنه ته چینتون وا بره. چون تخم مرغ به عنوان یه چسب عمل میکنه.
    • اگه کف قابلمه چرب نباشه میتونه باعث چسبیدن ته چین به دیواره های قابلمه بشه و باعث خراب شدن کارتون بشه.
    • بهتره برای ته چین از بهترین قابلمه نچسبی که دارید استفاده کنید. اگه قابلمه سرامیکی داشته باشید برای این کار خیلی بهتره.
    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_AA_D9_87__DA_86_DB5f865caeeab126acaf5687e8bc5c3ca4.jpg
    ته چین گوشت و بادمجون

    تزیین ته چین
    ته چینتون رو میتونید با انواع سبزیجات و ماست چکیده و خلال ها تزیین کنید. من بادمجونی رو ورقه طولی نازک سرخ کردم و باهاش گل درست کردم و دورش رو هم جعفری چیدم.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_01__D8_AA_D9_87__DA_86_DB_8C_D9_86_540x360.jpg
    ته چین گوشت و بادمجان
     
    Ghazali و anahid از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    10
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    116
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    104
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    129
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    167
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    305
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    262
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    329
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    281
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    394