گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى

طرز تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,792
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2330.jpg



    آماده سازی :90 دقیقه
    پخت : 45 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى برای 6 نفر:


    گوشت خلال شده 250 گرم

    نان تورتيلا مكزيكى آماده 12 عدد

    فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده 3 عدد

    خیارشورخلال شده به میزان لازم

    پیاز سفید خلال شده 1 عدد بزرگ

    گوجه فرنگی خلال شده 2 عدد

    پودر فلفل قرمز به میزان لازم کمی

    روغن زیتون به میزان لازم

    نمک به میزان لازم


    مواد لازم براى سس گوشت:


    ماست نصف ليوان

    ادویه مخلوط مخصوص شاورما 1 قاشق غذاخورى

    آب ليمو نصف استكان

    پياز رنده شده 1 عدد كوچك

    سماق 1 قاشق مرباخورى

    فلفل سياه 1 قاشق چايخورى

    نمك کمی


    مواد لازم براى سس ساندويچ شاورما


    ماست 1 لیوان

    ارده 2 قاشق غذاخوری

    نمک کمی

    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

    آب ليمو 1 قاشق غذاخوری

    سير 1 حبه نرم شده


    گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.



    سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود.


    سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد سپس فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد . بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد .



    بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد ... نوش جان

    اگر نان تورتيلا آماده گيرتان نيامد ميتونيد خودتان در خانه تهيه كنيد .

    نان تورتيلا مكزيكى :


    مواد لازم :


    آرد سفید 4 پیمانه

    بيكينگ پودر یک قاشق چايخورى

    روغن مايه نصف پیمانه

    نمك بمقدار لازم

    آب ولرم یک پیمانه


    طرز تهيه نان تورتيلا مكزيكى :
    آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته بيكينگ پودر و روغن رابه آن افزوده خوب مخلوط می کنیم سپس نمك را در آب مخلوط كرده و آرام آرام به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب ورز ميدهيم به طورى که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر را پوشانده و به مدت يك ساعت کنار می گذاریم تا استراحت كند سپس خمير را به 12 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره به كمك وردنه باز ميكنيم و ضخامت خميرى كه باز ميكنيم بايد حدود 4 ميليمتر باشد .



    بعد تابه اى مناسب براى پختن نان روى حرارت ملايم قرار ميدهيم و بعد از گرم شدن تابه ، خمير را درون آن انداخته و ميگذاريم دو طرف نان پخته شود بقيه خميرها را به همين روش مى پزيم .


    مراقب باشيد نان ها را زياد روى حرارت نگذاريد و خيلى نپزيد چون كاملا خشك مى شوند بعد از پخت نان ها را در يك دستمال تميز بپيچيد تا خشك نشود .


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2324.jpg


    گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود .بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود ...


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2325.jpg


    سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد بعد فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد .


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2326.jpg


    بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد ...
    بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد ...


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2327.jpg


    سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد ...



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2328.jpg


    و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد ... نوش جان


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2329.jpg

     
    :
    tara و Azade از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    46
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    52
  3. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    56
  4. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    109
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    228
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    195
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    274
  8. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    231
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    364
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    331