گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی

طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2655.jpg


    در روزهای سرد پاییزی و زمستانی از خوردن این سوپ خوش طعم لذت ببرید.

    مدت زمان تهیه : 35 دقیقه

    مواد لازم : برای 6-4 نفر


    كره بی نمک
    4 قاشق غذاخوری
    پیاز سفید شیرین
    نصف پیمانه
    ذرت تازه
    4 پیمانه
    شكر
    نصف قاشق غذاخوری
    شیر
    3-2 پیمانه
    جوز هندی رنده شده
    1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    1 - یك ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به كم تنظیم نمایید و اقدام به آب كردن كره نمایید . پیازهای خرد شده را بمدت 5-3 دقیقه در كره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند . سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده و مقداری نمك بر روی آن بپاشید . به عقیده اسكات در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود . ذرت ها را بمدت 7-5 دقیقه تفت دهید . حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد . حالا 1 قاشق غذا خوری شكر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید.

    2 - در یك ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید . مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید . پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و كنار بگذارید تا كاملا خنك شود.

    3 - پس از اینكه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط كن بریزید و پوره نمایید . پوره را از یك صافی سیمی ریز رد نمایید . مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید . جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید . برای به قوام آمدن سوپ 1 پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و كم كم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی كه می خواهید برسد . كمی از سوپ را چشیده و میزان نمك آن را امتحان كنید و 1 قاشق شكر باقی مانده را اضافه نمایید . سوپ را در ظرفی كه می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید.
     
    :
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    90
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    84
  3. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    106
  4. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    145
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    271
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    237
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    311
  8. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    265
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    413
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    369