گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي

طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي

  1. elahe.m.a

    elahe.m.a
    مدیر تالار مد و فشن

    تاریخ عضویت:
    ‏23/8/13
    سن:
    ارسال ها:
    10,500
    تشکر شده:
    22,389
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    دانشجو.معماری
    محل سکونت:
    اصفهان
    طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي
    aupload.justladies.ir_images_ivq7e8ojxaidk0m9ou1c.jpg

    مواد لازم براي 6 نفر :
    [TABLE="class: yiv1761287274zebra, width: 338, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]نوار لازانيا[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]400 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]سوسيس ريز خرد شده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]200 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]ژامبون ريز خرد شده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]100 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]قارچ خلال شده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]5-6 عدد متوسط[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]فلفل دلمه اي ريز خرد شده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]يك عدد كوچك[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]روی هم 100 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]پياز ريز خرد شده[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]يك عدد متوسط[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]گوجه فرنگي[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]دو عدد ميكس شده[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]اورگانو ، فلفل سياه[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]به مقدار لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]سس گوجه فرنگي[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]به مقدار لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]پنير پيتزاي رنده شده و ورقه اي[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]به مقدار لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]سس سفيد مخصوص[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]يك استكان[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    طرز تهيه :
    در ظرف نسبتا بزرگي تا دو سوم آب ميريزيم همراه با يك قاشق چايخوري نمك و مقداري روغن مايع ميگذاريم بجوشد . بعد نوار هاي لازانيا را يكي يكي و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهيد و بعد از 8-10 دقيقه آب كش كنيد .

    نكته : موقع آبكش كردن حتما كمي آب سرد روي آنها باز كنيد . تا حرارت داخل نوارهاي لازانيا باعث خمير شدن آن در زمان پخت نشود .

    در ظرفي مقداري روغن بريزيد بعد به ترتيب اين مواد را اضافه كنيد :
    پياز ريز خرد شده، 3-5 دقيقه بعد سوسيس ريز خرد شده بعد از 5 دقيقه مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده، بعد از اضافه كردن مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده به دليل خاصيت جذب سريع روغن توسط سويا، نياز داريد تا كمي روغن به تابه اضافه كنيد . بعد از تغيير رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كمي رنگش عوض شود ( زياد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه اي ريز خرد شده به مواد اضافه كنيد . 2-3 دقيقه بعد گوجه فرنگي هاي ميكس شده را به مواد بيفزايد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله ميتوانيد كمي فلفل سياه و اورگانو نيز به مايع لازانيا اضافه كنيد . وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد كمي سرد شوند .

    كف و ديواره هاي يك ظرف ( ترجيحا ) پيركس را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد تا نوارهاي لازانيا در آخر پخت به راحتي از ظرف جدا شوند . بعد كف ظرف را يك لايه نوار لازانيا پچينيد و روي آن را يك لايه خيلي نازك سس گوجه فرنگي بريزيد و با مايع لازانيا كه اكنون كمي سرد شده است ، بپوشانيد ، بعد روي مواد را اورگانو بپاشيد ، يك لايه كامل پنير پيتزا رنده شده بريزيد ( طوري كه تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره يك لايه نوار لازانيا بچينيد و همين مراحل را تكرار كنيد تا نوارتان تمام شود ! يا مايع لازانيا و يا فضاي ظرف !!

    در آخر هم با سس سفيد مخصوص كل سطح لازانيا را كامل بپوشانيد و يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد و در آخر هم سطح ظرف را با پنير پيتزاي ورقه اي بپوشانيد .

    * سس سفيد مخصوص لازانيا
    مواد لازم براي اين مقدار :
    [TABLE="class: yiv1761287274zebra, width: 289, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]آرد سفيد[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]1 قاشق غذا خوري سر پر[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]كره[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]25 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]نمك ، فلفل سياه[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]به مقدار لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: yiv1761287274center"]شير[/TD]
    [TD="class: yiv1761287274center"]يك ليوان[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    طرز تهيه :
    ابتدا آرد را كمي تفت دهيد بدون روغن و كره و قبل از اينكه رنگش شروع به تيره شدن كند ، كره را به آن بيفزائيد و مدام هم بزنيد تا كره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتي كره آب شد و رنگ آرد كمي برگشت ، نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يك دست شود .

    در اين مرحله شير را آرام آرام به ظرف اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد تا مواد ته نگيرند .
    تا زماني مواد را روي حرارت نگه داريد كه مايع شما تبديل به يك سس غليظ شود .

    دليل استفاده از اين سس در پخت لازانيا : جلوگيري از خشک شدن لازانيا هنگام گريل شدن ؛ و همچنين به دليل داشتن شير مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت ميشود .

    ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( يا مایكرو فر ) است :
    در صورت استفاده از فر ، نيم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت 220 درجه گرم كنيد بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نيم ساعت قرار دهيد .

    در صورت استفاده از ماكروفر ، پايه بلند مخصوص گريل را وسط سيني گردان قرار دهيد و ظرف را روي آن بگذاريد ، بهتر است از برنامه پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد . در اين صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقيقه به نتيجه مطلوب ميرسيد .

    نكته : اگر از اين دستور استفاده كرديد يا از دستور فر، در يك استكان كوچك تا نصف آب بريزيد و زير چهارپايه گريل بگذايد تا مانع از خشک شدن لازانيا شود .

    اگر از دستور گريل خالي استفاده كرديد 30-40 دقيقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایكروفر ) در اين روش از ترفند استكان آب استفاده نكنيد .

    ** منظور از ظرف نسبتا بزرگي : اندازه ظرف به حدي باشد كه نوار هاي لازانيا به راحتي و بدون نياز به شكستن در آن جاي بگيرند . تا نوار هاي سالم و بدون ترك خوردگي داشته باشيد .

    نكته :
    سعي كنيد مواد را يك دست خرد كنيد تا هنگام برش زدن لازانيا به مشكل بر نخوريد .

    اين روش ، روش اصلي و در واقع طريقه پخت لازانيا است . شما ميتوانيد مواد اصلي را به دلخواه تغيير دهيد . مثلا ميتوانيد به جاي سوسيس و كالباس و گوشت چرخ كرده ، از كدو و بادمجان و سويا بدون گوشت چرخ كرده استفاده كنيد ( لازانياي سبزيجات ) يا هر چيز ديگري كه ميل داشتيد ...

    راجع به سويا . براي دست يافتن به طعم بهتر سويا ، پيشنهاد ميكنم از دو ساعت قبل سويا را به جاي آب معمولي در شير خيس كنيد . اين عمل هم باعث از بين رفتن بوي ( به نظر بعضي ها ) بد سويا ميشود و هم طعم بهتري به سويا ميدهد ؛ و قبل از استفاده سويا را در آبكش بريزيد و اجازه دهيد كاملا خشک شود .

    aupload.justladies.ir_images_h3srezfgb92l0xtkwv4l.jpg


    لازانياي لقمه اي :
    يك روش ديگر و ساده تر ( ساده تر هنگام خوردن البته ! ) براي تهيه لازانيا وجود دارد :


    دو عدد نوار لازانيا را به صورت يك علامت + روي هم قرار دهيد . وسط اين + را كمي سس قرمز بريزيد و با مايع لازانيا پر كنيد و روي آن اورگانو و پنير و ... بپاشيد و يكي يكي نوار ها را ببنديد و در نهايت روي آن سس سفيد مخصوص را بريزيد و باقي مراحل كه مثل همان روش قبلي است . البته اگر به مزه پنير علاقه داريد يك ورق درسته پنير روي آن بگذاريد نتيجه بهتري خواهيد گرفت . ميتوانيد از يك چوب خلال براي ثابت نگه داشتن نوار ها استفاده كنيد ( در صورت نياز )

    قرار دادن يك لايه ضخيم پنير ورقه اي مانع از زيادي سرخ و خشک شدن لازانياي لقمه اي ميشود و در ضمن براي كساني كه به طعم پنير علاقه دارند يك لقمه بسيار لذيذ به شمار ميرود ...
     
    Nafise, tara و dumino از این پست تشکر کرده اند.
  2. *setare

    *setare
    مدیر پزشكي و سلامت

    تاریخ عضویت:
    ‏13/10/13
    سن:
    ارسال ها:
    13,603
    تشکر شده:
    32,094
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    رشت
    طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي
    ممنون الهه جون،تاحالا خودم لازانيا درست نكردم ايندفه امتحان ميكنم:juilies (91)::juilies (64)::juilies (64):
     
    elahe.m.a, dumino و tara از این پست تشکر کرده اند.
  3. dumino

    dumino کاربر حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏6/4/14
    سن:
    ارسال ها:
    261
    تشکر شده:
    785
    امتیاز:
    93
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    دانشجو
    محل سکونت:
    قزوین
    طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي
    دقیقا مثل لازانیا های مامانم واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دلم خواست
     
    elahe.m.a, tara و *setare از این پست تشکر کرده اند.
  4. tara

    tara
    مدیر تالار دین و مذهب

    تاریخ عضویت:
    ‏26/6/13
    سن:
    ارسال ها:
    12,631
    تشکر شده:
    34,204
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن+لازانياي لقمه اي
    اورگانو چيه؟
     
    elahe.m.a, dumino و *setare از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    31
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    155
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    135
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    180
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    205
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    346
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    291
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    357
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    320
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    491