گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه لواشک آلو سبز

طرز تهیه لواشک آلو سبز

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,866
    تشکر شده:
    6,708
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه لواشک آلو سبز
    لواشک یکی از تنقلات مورد علاقه بچه های ما و حتی بعضی از بزرگتر هاست. پس چه بهتر اینکه ما این خوراکی ها رو خودمون توی منزل و به صورت کاملا بهداشتی درست کنیم. لواشک رو می تونیم بر حسب سلیقه با هر میوه ای درست کنیم. حتی با میوه های اضافی که توی یخچال داریم لواشک درست کنیم. دز این مطلب طرز تهیه آلو سبز رو قرار میدم که بسیار خوشمزه و لذیذه.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D9_84_D9_88_D8_A7_D8_fdfcbd29f3717e686eb5d7d112f4f092.jpg
    لواشک آلو

    مواد لازم برای تهیه لواشک آلو سبز
    • آلو سبز: نیم کیلو برای دو سینی لواشک
    • نمک :به میزان لازم
    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D8_A2_D9_84_D9_88__D8_B3_D8_A8_D8_B2_1_540x360.jpg
    آلو سبز



    مراحل تهیه لواشک آلو سبز
    ابتدا آلوهارو می شوییم و داخل قابلمه ریخته،یک پیمانه آب و به مقدار لازم نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله بپزد. (حدودا یک ساعت و نیم زمان برای پخت آلوها)

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D8_A2_D9_84_D9_88__D8a4cff3c91e3f934aa1c5c5fb21c9e804.jpg
    آلو سبز در حال پختن

    وقتی آلوها پخت، آنها را از روی شعله برمیداریم و میذاریم که سرد شود. سپس آنها را داخل یک آبکش(که زیر آن یک قابلمه گذاشته ایم)میریزیم و با کف دست مواد را فشار می دهیم تا آب مواد خارج بشه.این مرحله را آنقدر ادامه میدیم تا همه ی آب مواد خارج شود و به عبارتی فقط هسته های آلو در آبکش باقی بمونه.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D9_85_D9_88_D8_A7_D8_01cb39ff361d19a2b49c37422106319f.jpg
    مواد لواشک که از صافی رد کردیم

    حال نوبت به مرحله آخر میرسه. باید کف سینی را چرب کنیم.ی کی از موارد مهمی که باید زمان درست کردن لواشک بهش توجه کنیم در این مرحله است که باید حواسمون باشه که لواشک ما طعم روغن نگیره. بستگی به اندازه سینی دو یا سه قطره روغن رو کف سینی میریزیم و با برس آنقدر کف سینی میمالم که فقط یک حالت چرب بگیرد و اثری از روغن روی سینی باقی نماند.(البته آنقدر هم روغن کم نمالید که در آخر لواشک به سختی از ظرف جدا شود)
    حال که سینی را چرب کردیم. موادمان رو دورن سینی میریزیم. که یک لایه نازک از مواد کف سینی پخش شود.
    حال سینی لواشک خود را در آفتاب قرار می دهیم.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D9_82_D8_B1_D8_A7_D8_c8a71347f6d85bac31e166f5b9795ab1.jpg
    قرار دادن سینی لواشک در آفتاب



    توجه کنید که مواد ما نباید به مدت طولانی رو به روی آفتاب بمونه چون باعث میشه که لواشک خشک بشه.بعد از چند ساعت که لواشک سفت شد(یعنی اگر انگشت روی آن فشار بدیم جای انگشت ما نمونه)سینی را به داخل منزل میاریم.



    a2nafare.com_wp_content_uploads_2016_05__D9_84_D9_88_D8_A7_D8_e926ffaaf48b134661831bca7e30ad29.jpg
    لواشک آماده

    توجه کنید اگر خونه شما آپارتمانیه،یا به حیاط و بالکن دسترسی ندارین،میتونین توی همون اتاقتون از یک پنکه برای این کار استفاده کنید.
    سپس لواشک آماده رو از سینی جدا می کنیم.نوش جان
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    95
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    88
  3. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    112
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    276
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    246
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    314
  7. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    268
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    419
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    374
  10. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    385