گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان

طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,794
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان

    awww.beytoote.com_images_stories_food_foodd8.jpg


    با پوره سیب، پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری لواشک های مورد علاقه خود را درست کنید.

    خشک کردن سس سیب ( سیبی که پخته و صاف شده است )، طعم طبیعی آن را نمایان‌تر می‌کند، ماندگاری آن را هم طولانی‌تر کرده و میان وعده‌ای سالم هم برای بچه‌ها و هم بزرگ‌ترها است. حالا پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری را هم به این دستور میان‌ وعده ساده اضافه کنید تا لواشک مورد علاقه خود را بدست بیاورید.

    ماندگاری در فریزر: تا یک سال
    زمان آماده‌سازی : ۱۰ دقیقه
    زمان پخت : ۱۲ ساعت در دمای ۱۷۰ درجه

    روش تهیه
    روش اول :
    فر را با دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب آشپزی با ابعاد ۱۵ در ۱۰ در ۱ اینچ را با لایه‌ای پلاستیک بپوشانید. در گوشه‌ها پلاستیک را تا کنید. سس سیب را در قالب بریزید و آن را پخش کنید طوری که در همه قسمت‌ها یک چهارم اینچ قطر داشته باشد.

    روش دوم :
    به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود ( سطح آن ممکن است کمی چسبناک باشد ) آن را در فر بگذارید و هر از گاهی قالب را بچرخانید. ( اگر دستگاه خشک کن دارید، روی کاغذ مخصوص خشک کن را کمی چرب کنید. سس سیب را روی این برگه بریزید و طوری آن را پخش کنید که در همه نقاط یک چهارم اینچ قطر داشته باشد. سپس آن را در ۱۳۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود در خشک کن بگذارید [سطح لواشک ممکن است کمی چسبنده باشد]. اگر لازم شد، در یک ساعت آخر لواشک را برگردانید تا سطح زیرین آن هم خوب خشک شود.)

    به کمک گوشه‌های پوشش پلاستیکی، لواشک را از قالب جدا کنید؛ بگذارید کاملاً خنک شود. لواشک میوه را به صورت یک استوانه لول کنید. آن را در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید. (در صورت استفاده از خشک‌کن، لواشک را از ورق خشک کن جدا کنید. آن را به صورت یک استوانه لول کنید و در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید.) می‌توانید لواشک را به مدت یک ماه در دمای اتاق، ۳ ماه در یخچال و تا ۱ سال در فریزر نگهداری کنید.

    لواشک توت فرنگی و سیب
    مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار توت فرنگی تازه پوره شده اضافه کنید.
    ارزش غذایی :۳۰ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۷٪ ویتامین C.

    لواشک گیلاس و سیب
    مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار گیلاس تازه پوره شده اضافه کنید. ( پس از ریختن گیلاس‌ها سریعاً آن را با سس سیب مخلوط کنید تا از قهوه‌ای شدن آن جلوگیری شود. )
    ارزش غذایی : ۳۲ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم شکر، ۲٪ ویتامین C.

    لواشک توت فرنگی – بلوبری و سیب
    مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن یک چهارم فنجان توت فرنگی و یک چهارم فنجان بلوبری تازه پوره شده اضافه کنید. زمان خشک شدن را هم یک ساعت افزایش دهید.
    ارزش غذایی : ۳۱ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۵٪ ویتامین C.

    لواشک سیب اسپایسی
    مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک قاشق چای‌خوری چاشنی پای سیب، چاشنی کیک کدو حلوایی، پودر کاری یا زنجبیل پودر شده هم به سس سیب اضافه کنید.
    ارزش غذایی : ۳۶ کالری، ۲٪ ویتامین C و ۱٪ آهن.

    لواشک بادام و سیب
    مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک چهارم قاشق چای‌خوری عصاره بادام درختی یا لیمو هم به سس سیب اضافه کنید.




     
    :
    tara, shaghayegh و elahe.m.a از این پست تشکر کرده اند.
  2. elahe.m.a

    elahe.m.a
    مدیر تالار مد و فشن

    تاریخ عضویت:
    ‏23/8/13
    سن:
    ارسال ها:
    10,500
    تشکر شده:
    22,389
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    دانشجو.معماری
    محل سکونت:
    اصفهان
    طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان
    واای
     
    tara و shaghayegh از این پست تشکر کرده اند.
  3. shaghayegh

    shaghayegh
    مدیر گالری عکس

    تاریخ عضویت:
    ‏30/12/12
    سن:
    ارسال ها:
    16,822
    تشکر شده:
    40,503
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    فعلا هیچی
    محل سکونت:
    خرمشهر
    طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان
    چی بادام؟؟؟من از بادام متنفرم girl_nysham_ir (12)girl_nysham_ir (17)Girl Nysham Ir (54)
    کلا از آجیل خوشم نمیادTrolls Nysham (45)
     
    tara و elahe.m.a از این پست تشکر کرده اند.
  4. tara

    tara
    مدیر تالار دین و مذهب

    تاریخ عضویت:
    ‏26/6/13
    سن:
    ارسال ها:
    12,630
    تشکر شده:
    34,204
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان
    بلد بودم
     
    elahe.m.a و shaghayegh از این پست تشکر کرده اند.
  5. shaghayegh

    shaghayegh
    مدیر گالری عکس

    تاریخ عضویت:
    ‏30/12/12
    سن:
    ارسال ها:
    16,822
    تشکر شده:
    40,503
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    فعلا هیچی
    محل سکونت:
    خرمشهر
    طرز تهیه لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان
    خدا رو شکرgirl_nysham_ir (1)
     
    tara و elahe.m.a از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    66
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    68
  3. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    82
  4. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    128
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    252
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    219
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    294
  8. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    251
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    385
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    351