گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه مربای بالنگ تازه

طرز تهیه مربای بالنگ تازه

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه مربای بالنگ تازه
    aupload.justladies.ir_images_blo4fblzm8bs8fkhy3jn.jpg
    مواد لازم:

    [TABLE="class: zebra, width: 286, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: center"] بالنگ [/TD]
    [TD="class: center"] ۲ عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] شکر [/TD]
    [TD="class: center"] هم وزن بالنگ[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]گلاب [/TD]
    [TD="class: center"] یک چهارم لیوان[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]زعفران دم کرده [/TD]
    [TD="class: center"] به میزان لازم[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    طرز تهیه :
    بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از كارد ميوه خوري تيز استفاده كنيد و يك لايه نازك از روي پوست بالنگ برداريد اگر مقداری از پوست باقي ماند اشكالي ندارد چون باعث عطر بيشتر مربا ميگردد ، اما اگر اين مقدار زياد باشد موجب تلخ شدن مربا ميگردد.


    بعد از اينكه پوست را جدا كرديد بالنگ را از وسط به دو نيم كنيد و بخش داخلي (مغز) را در آوريد و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفيد رنگ پوست كه شبيه پنبه است را براي مربا جدا كنيد توسط قيچي يا كارد به قطعات تقريباً ۱ در ۲ سانتي متر ببريد .سعي كنيد قطعات كوچك نباشد .بعد آنرا وزن كنيد تا وزن شكر به دست آید .

    بالنگ را به مدت۱۲ ساعت در آب بخیسانید در اين مدت مقداري آب جذب ميكند .
    شكر را با دو ليوان آب بجوشانيد تا براي مربا آماده باشد .

    بعد از ۱۲ ساعت بالنگ ها را از آب خارج كنيد و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفي آب بريزيد و بالنگ ها را بجوشانيد . دو بار اينكار را تكرا كنيد تا تلخي مربا گرفته شود دقت داشته باشيد كه زياد نجوشد هر بار ۱۰ دقيقه كافيست هر چه ميزان آب هنگام جوشيدن بشتر باشد تلخي آن زودتر گرفته ميشود .پس از اين مرحله بالنگ را روي صافي بريزيد و چند بار آب سرد رويش بريزيد بعد با دست فشار داده و آبش را بگيريد و در شهد بيندازيد آب صاف شده بالنگ را به جاي آبليمو اضافه كنيد ( از شكرك زدن شهد غليظ جلوگيري ميكند ) شعله را روشن كنيد و صبر كنيد تا بالنگ كاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شيشه اي شود در آخر گلاب و زعفران اضافه كنيد و صبر كنيد دو سه جوش بزند و شعله را خاموش كنيد .
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    21
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    139
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    119
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    163
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    188
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    328
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    274
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    345
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    296
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    461