گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه پیتزا با روش متفاوت+تصاویر

طرز تهیه پیتزا با روش متفاوت+تصاویر

  1. *setare

    *setare
    مدیر پزشكي و سلامت

    تاریخ عضویت:
    ‏13/10/13
    سن:
    ارسال ها:
    13,603
    تشکر شده:
    32,094
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    رشت
    طرز تهیه پیتزا با روش متفاوت+تصاویر
    این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.


    به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره.


    این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_B1409208730.JPG


    پیتزا با روش متفاوت

    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_S1409208730.JPG


    مواد لازم برای خمیر :


    ::آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه


    ::خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق چاي خوری


    ::نمک ۳/۴ قاشق چاي خوری


    ::شکر ۱ قاشق غذا خوری


    ::آب ۲/۳ پیمانه


    ::روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری


    ::زرده تخم مرغ یک عدد





    مواد داخل پیتزا


    ::گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم


    ::اسفناج یا پیازچه ۱ پیمانه


    ::قارچ ۲۰۰ گرم


    ::پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم


    ::کره ۳ قاشق غذاخوری


    ::سیر ۲ حبه


    ::سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ


    ::ادویه به مقدار کافی


    ::نمک به مقدار کافی


    ::فلفل به مقدار کافی


    ::کره ۲ قاشق غذاخوری





    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_J1409208619.JPG


    برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_G1409208619.JPG


    ۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_D1409208619.JPG


    روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_S1409208619.JPG


    حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_R1409208619.JPG


    ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .


    من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه .
    نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.


    خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_H1409208619.JPG


    قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم .


    یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_X1409208619.JPG


    من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم .


    به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون .
    میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید .


    اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_W1409208619.JPG


    پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_T1409208683.JPG


    گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_U1409208683.JPG


    خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_X1409208683.JPG


    همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_Y1409208683.JPG


    خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_O1409208683.JPG


    خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم .


    من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_P1409208683.JPG


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_H1409208683.JPG


    مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_V1409208683.JPG


    و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم .


    میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون
    پهنش کنید .


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_R1409208730.JPG


    روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم .


    میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه .


    خوب پیتزا من آمادست.


    بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.


    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_C1409208730.JPG





    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_E1409208730.JPG





    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_H1409208730.JPG





    awww.delgarm.com_images_news_a735_1393_06_06_pizzanew_U1409208730.JPG
     
    anahid از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    21
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    139
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    119
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    164
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    188
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    329
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    275
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    345
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    297
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    462