گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا


    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3575.jpg


    برای شب چله امسال، چیز کیک انار درست کنید



    شب چله یا شب یلدا یکی از خاص ترین شب ها برای ایرانیان است. این بار برای شب یلدای تان یک چیزکیک انار خوش طعم درست کنید.



    مواد لازم برای لایه زیرین چیزکیک انار برای شب یلدا :


    بیسکویت خرد شده دو و یک دوم فنجان

    شکر 2 قاشق غذاخوری

    دارچین یک دوم قاشق چایخوری

    کره ذوب شده یک دوم فنجان


    مواد لازم برای لایه پنیری چیزکیک انار برای شب یلدا :


    پنیر خامه ای در دمای اتاق قرار داده شده 3 بسته معادل 700 گرم

    شیر غلیظ شده شیرین 400 گرم

    آبلیمو یک چهارم فنجان

    وانیل یک دوم قاشق چایخوری

    تخم مرغ بزرگ 3 عدد

    نمک کمی


    مواد لازم برای سس انار :


    شکر سه چهارم فنجان

    آرد ذرت الک شده یا نشاسته 3 قاشق غذاخوری

    آب انار 2 فنجان




    طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا :
    بیسکویت خرد شده، شکر و دارچین را مخلوط کنید. سپس کره را اضافه و خوب هم بزنید. این مخلوط را درون قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق کف و روی دیواره های قالب کمربندی فشار دهید.



    فر را روی درجه 15 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.
    پنیر خامه ای که در دمای اتاق گذاشته اید را با شیر مخلوط و کاملا هم بزنید. آب لیمو، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید. در انتها سه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن به آرامی مخلوط کنید. در اینجا کرم شما آماده است.



    این مخلوط را روی لایه بیسکوییتی بریزید و برای 40 الی 45 دقیقه درون فر بگذارید. بعد از پختن کیک به آرامی با چاقو لایه بیسکویتی را از لبه ها جدا کنید و برای یک ساعت بگذارید خنک شود.



    در یک تابه متوسط شکر، آرد ذرت یا نشاسته و آب انار را با هم مخلوط کنید. شعله گاز را روی درجه کم بگذارید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت این مایع وقتی به حدی رسید که به پشت قاشق چوبی تان بچسبد، شعله گاز را خاموش کنید.



    هنگامی که کیک به صورت کامل سرد شد سس انار را روی آن ریخته و با دانه های انار تزیین کنید و برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo3576.jpg


    هنگامی که کیک سرد شد سس انار را روی آن ریخته و با دانه های انار تزیین کنید و داخل یخچال بگذارید
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    10
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    121
  3. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    105
  4. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    134
  5. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    169
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    308
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    265
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    331
  9. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    283
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    444