گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,866
    تشکر شده:
    6,708
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه ی قلیه بادمجان
    قلیه بادمجون رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسن اما این غذا شهرهای دیگه ی کشورمون هم پخت میشه و به شیوه های مختلف .یه غذای خوب صرفا یه غذای پرهزینه و تجملاتی نیست بلکه چیزیه که با عشق و علاقه پخته شه و ازش لذت ببرین .قلیه بادمجون به شیوه ای که من بهتون آموزش میدم کاملا پختنی و رژیمیه و سالم .موادشم که برای همه در دسترسه و طبخ این خورشت بسیار آسونه و اصلا هم وقت گیر نیست .قبلا هم غذای رژیمی بادمجان کبابی و سس ماست رو براتون قرار دادیم که با مراجعه به لینکش میتونین این مطلب رو بخونین.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_81_540x304.jpg
    طرز تهیه ی قلیه بادمجان

    مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان
    • بادمجان 5 عدد متوسط
    • پیاز 2 عدد متوسط
    • عدس 1 لیوان
    • رب گوجه به مقدار لازم
    • آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_1_540x321.jpg
    مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

    طرز تهیه ی قلیه بادمجان
    عدس رو با دقت پاک کرده و بشورین و به همراه 1 لیوان آب توی قابلمه بریزین و روی گاز قرار بدین تا کمی نرم بشه .10 دقیقه برای اینکار کافیه .اگه از زود پخت بودن عدستون مطمئن نیستین حتما از شب قبل عدس هارو توی آب بندازین تا خیس بخوره و نرم شه.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_3_540x328.jpg
    پخت عدس برای تهیه ی قلیه بادمجان

    در این فاصله پیازهارو نگینی یا خلالی خرد کنید و بادمجونارو هم خرد کنید و نمک بزنید تا تلخیشو پس بده.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_21_540x305.jpg
    خرد کردن پیاز و بادمجان

    بعد از اینکه عدس ها کمی نرم شدن بادمجون و پیاز رو داخل قابلمه بریزین و کمی آب اضافه کنید به اندازه ای که مواد قشنگ هم بخورن .حرارت رو کم کنید تا مواد بپزن.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_4_540x304.jpg
    قلیه بادمجان

    بعد از حدود 30 تا 45 دقیقه مواد تقریبا پختست و بهتره که بچشین و نمک و فلفلشو اندازه کنید و رب گوجه رو هم به غذا اضافه کنید و قشنگ هم بزنید.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_61_540x304.jpg
    قلیه بادمجان

    آخرین مرحله هم آبغوره یا آبلیمو رو اضافه کنید که جلوی پخت عدس رو نگیره و اگه دوست داشتین با پشت قاشق مواد رو کمی له کنید .در این مرحله بعضی افراد به غذا روغن یا کره اضافه میکنن که به نظر من هیچ تفاوتی در طعم غذا نداره پس غذای رژیمیتونو خراب نکنید.

    a2nafare.com_wp_content_uploads_2015_09_71_540x304.jpg
    قلیه بادمجان
     
    :
    shaghayegh, Azade و somayye از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    90
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    84
  3. Nisha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    106
  4. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    145
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    271
  6. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    237
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    311
  8. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    265
  9. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    413
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    369