گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

طرز پخت چیزبرگر درون پنیری

طرز پخت چیزبرگر درون پنیری

  1. shaghayegh

    shaghayegh
    مدیر گالری عکس

    تاریخ عضویت:
    ‏30/12/12
    سن:
    ارسال ها:
    16,822
    تشکر شده:
    40,503
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    فعلا هیچی
    محل سکونت:
    خرمشهر
    طرز پخت چیزبرگر درون پنیری
    awww.parsnaz.ir_images_2014_12_436962951.jpg


    واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد .



    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه


    مواد لازم برای 3 نفر :


    پنیر چدار خرد شده
    1/4 پیمانه
    پنیر پیتزا خرد شده
    1/4 پیمانه
    گوشت چرخ کرده
    500 گرم
    پودر سوخاری
    2-3 قاشق غذا خوری
    سس باربیکیو یا سس استیک
    2 قاشق غذا خوری
    پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده )
    1 و 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه
    1/4 قاشق چای خوری



    طرز تهیه :
    1- پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم.

    2- به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می کنیم ورز می دهیم،پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می کنیم و دوباره ورز می دهیم

    در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید.

    3- دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه ی آن به اندازه 1 سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه های باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیر ها را بپوشانید. لبه های آنها را چین چین کنید و ببندید.

    4- ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می کنیم، یا فر را گرم میکنیم.

    5- برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید،

    تکه گوشت های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد،

    (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیر ها خارج شوند)

    در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید،

    حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد. می توانید بعد از چرخاندن گوشت ها دوباره از سس برای روی گوشت ها استفاده نمایید.

    نکته :
    برای روغن ریختن رو ماهیتابه گریل: می توانید کاغذ پخت و پز را روغن بزنید، آن را روی ماهیتابه گریل بمالید.
     
    Azade, *setare, wolf و 1 کاربر دیگر از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    206
  2. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    220
  3. zahra
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    106
  4. Azade
    پاسخ ها:
    29
    نمایش ها:
    1,506
  5. Azade
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    452
  6. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    119
  7. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    124
  8. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    186
  9. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    134
  10. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    182