گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)

لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,711
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)
    لاه ماجون,پیتزای ترکیه ای,لحم عجین,گوشت و خمیر,غذای ترکیه ای,غذای خارجی,آشپزی خارجی,آموزش آشپزی,آشپزی,طبخ غذای خارجی,آموزش غذای خارجی,انواع پیتزا

    لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)


    “لاه ماجون”، مخفف کلمه “لحم عجین”، به معنای “گوشت و خمیر” است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_969.jpg



    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_970.jpg



    مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:
    · 5 فنجان آرد
    · یک و نیم فنجان شیر (یا آب)
    · یک چهارم فنجان روغن نباتی
    · 3 قاشق چایخوری نمک
    · 1 قاشق چایخوری شکر
    · یک و نیم بسته کوچک مایه خمیر (10 گرم)

    دستور تهیه خمیر:

    همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_971.jpg



    مواد لازم برای مخلوط گوشت:
    · نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
    · 1 عدد فلفل قرمز
    · نصف فلفل سبز
    · 2 عدد گوجه فرنگی
    · 1 عدد پیاز بزرگ یا 2 عدد پیاز متوسط
    · 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
    · 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
    · یک و نیم قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
    · یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    · 2 قاشق چایخوری نمک
    · کمی جعفری
    · یک و نیم فنجان روغن زیتون
    دستور تهیه:
    1. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_972.jpg



    2. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_973.jpg



    3. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_974.jpg



    4. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_975.jpg



    5. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_976.jpg



    6. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_977.jpg



    7. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد 2 میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_978.jpg



    8. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود 3 دقیقه بپزید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_979.jpg



    9. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_11_980.jpg
     
  2. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)
    کمی شبیه لازانیا ست....
     
  3. elahe.m.a

    elahe.m.a
    مدیر تالار مد و فشن

    تاریخ عضویت:
    ‏23/8/13
    سن:
    ارسال ها:
    10,500
    تشکر شده:
    22,389
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    دانشجو.معماری
    محل سکونت:
    اصفهان
    لاه ماجون (پیتزای ترکیه ای)
    به نظرم خوشمزس...:juilies (82):
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. pari32184
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    115
  2. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    49
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    73
  4. zahra
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    70
  5. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    168
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    101
  7. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    131
  8. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    116
  9. raz67
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    148
  10. raz67
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    99