گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

مربا پوست نارنج به شکل گل

مربا پوست نارنج به شکل گل

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,708
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    مربا پوست نارنج به شکل گل
    مربا پوست نارنج,مربا پوست پرتقال,مربا نارنج به شکل گل,مربا پرتقال به شک گل,مربای پرتقال,مربای نارنج,مربای پوست نارنج,مربای پوست پرتقال,مربا پرتقال,مربا پوست نارنج به شکل گل,تزئین مربا,مربا به شکل گل,انواع مربا,طرز پخت مربا پرتقال,طرز تهیه مربا پرتقال,روش پخت مربا پرتقال,دستور پخت مربا پرتقال,طرز پخت مربا پرتقال,طرز پخت مربا نارنج,طرز تهیه مربا نارنج,روش پخت مربا نارنج,دستور پخت مربا نارنج,طرز پخت مربا نارنج,طرز پخت مربا پوست نارنج,طرز تهیه مربا پوست نارنج,روش پخت مربا پوست نارنج,دستور پخت مربا پوست نارنج,طرز پخت مربا پوست نارنج


    سلام
    ما میوه اصلی شهرمون مرکبات و کیوی هستش واسه همین با این میوه ها مربا زیاد درست می کنیم یکیش مربای پوست نارنج هستش که خیلی خوشمزه هستش و طرفدارای زیادی داره امروز داشتم برای خودم درست می کردم گفتم آموزششو تو سایت بذارم شاید خوشتون بیاد و درست کنین
    مربای پوست نارنج و پرتقال رو به شکلهای مختلف زیاد می کنن یکیش این روشیه که من اینجا می ذارم
    اول یه نکته ای رو بگم این مربا در اصل باید با پوست نارنج باشه اما چون الان فصل نارنج نیست من با پرتقال تابستانه درستش کردم

    مواد لازم
    پرتقال 5 عدد (من چون بار اولم بود داشتم درست می کردم 5 تا بیشتر نگرفتم که پوستش حدود 250 گرم شد)
    شکر 250 گرم (مقدار پوست پرتقالتون هر قدر که شد به همون میزان شکر)
    آب 4 لیوان
    نخ سفید و سوزن


    طرز تهیه

    اول سر و ته پرتقال رو طبق شکل بگیرید
    [​IMG]

    بعد پرتقال رو پوست بگیرید باز هم طبق عکس
    [​IMG]


    وقتی پرتقال ها رو پوست گرفتید، پوست پرتقال ها رو به صورت نواری ببرید و پوست سفید داخلشو بگیرید و فقطیه لایه ی نازکی ازش باقی بذارید
    [​IMG]
    [​IMG]


    بعد از تموم شدن کار پوست پرتقال هارو بپیچید همینطوری که تو عکس نشون دادم
    [​IMG]

    هر پوست پرتقالی که پیچوندین رو به سوزن نخ می کشید ( از نخ سفید استفاده کنید چون وقتی پوست پرتقال رو میجوشونید رنگ نخ های رنگی رو پوست پرتقال می مونه و بدشکلش می کنه)
    [​IMG]
    [​IMG]


    بعد از اتمام کار ته نخ رو گره بزنید تا باز نشه
    رشته های پوست پرتقال رو داخل قابلمه می ریزیم و با آب می جوشونیم هر وقت یه مقداری نرم شد گاز رو خاموش می کنیم و می ذاریم یه کمی سرد بشه دوباره رشته های پوست پرتقال رو در میاریم و داخل آب سرد می ذاریم
    [​IMG]

    یک روز (مثلا از صبح تا شب) باید توی آب سرد بمونه و مداوم هم آبشو عوض کنید تا کاملا تلخیش گرفته بشه (بهتره برای مطمئن شدن از تلخ نبودنش یه مقداری از پرتقال رو بچشید اگه تلخ بود بازم بذارید تا توی آب سرد بمونه و آبشو مداوم عوض کنید
    نکته: یه مقدار خیلی کم تلخی طبیعیه توی شکر که بره تلخیش از بین میره
    نکته: برای پوست نارنج مدت زمان زیادتری لازمه تا تلخیش گرفته بشه)
    بعد اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شد، شکر و آب رو می ذاریم روی حرارت تا بجوش بیاد بعد از قوام اومدن، پوست پرتقال هارو می ریزیم داخلش دو ساعتی می ذاریم تا بپزه
    بعد از سرد شدن مربا، آب مربا باید یه جورایی کش بیاد و غلیظ شده باشه

    [​IMG]


    نوش جونتون

    اختصاصی نیشام
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    213
  2. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    249
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    179
  4. anahid
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    50
  5. Ghazali
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    36
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    132
  7. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    699
  8. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    177
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    161
  10. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    156