گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

    awww.beytoote.com_images_stories_housekeeping_hou8480.jpg

    با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

    _ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.

    _ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

    مواد :
    یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.

    افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.
     
    Azade و *setare از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    252
  2. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    153
  3. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    611
  4. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    349
  5. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    290
  6. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    281
  7. Azade
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    525
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    73
  9. decodat
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    161
  10. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    198