گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

نکاتی هنگام پخت کیک

نکاتی هنگام پخت کیک

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,794
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    نکاتی هنگام پخت کیک

    awww.beytoote.com_images_stories_housekeeping_hou8543.jpg
    معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم.

    _ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟
    به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

    _ چگونه کیک را ترئین کنیم؟
    برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.
     
    :
    Azade و *setare از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    53
  2. decodat
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    146
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    168
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    179
  5. anahid
    پاسخ ها:
    3
    نمایش ها:
    279
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    227
  7. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    162
  8. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    188
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    192
  10. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    133