گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

نکات مهم برای پخت سوپ

نکات مهم برای پخت سوپ

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    نکات مهم برای پخت سوپ

    awww.beytoote.com_images_stories_housekeeping_hou8536.jpg
    در فصل سرما، یکی از غذاهایی که زیاد تهیه می شود، سوپ است. اما در تهیه این غذای ساده گاهی خیلی اشتباه رخ می دهد. برای آماده کردن یک سوپ خوب به نکات زیر توجه کنید.

    1 - جوشاندن تا پخت آرام
    هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

    2 - استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
    هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

    3 - توجه نکردن به غلظت سوپ
    در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.
     
    Azade و *setare از این پست تشکر کرده اند.
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    205
  2. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    107
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    240
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    172
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    199
  6. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    217
  7. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    145
  8. elahe.m.a
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    110
  9. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    97
  10. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    132