گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

پختن کیک در تابه چدنی دوطرفه

پختن کیک در تابه چدنی دوطرفه

  1. anahid

    anahid
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏25/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    20,534
    تشکر شده:
    44,795
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    پختن کیک در تابه چدنی دوطرفه



    aotaghkhabar24.ir_sites_default_files_styles_thumb230_160_publddccc58e9cee8a62466cc56c493df016.jpg
    مواد لازم:

    • آرد ۲ پیمانه
    • شیر ۱/۳ پیمانه
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • روغن مایع ۱ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • پکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری سرپر
    • وانیل کمی

    طرز تهیه:


    ابتدا تخم مرغ‌ها را باشکر و وانیل خوب بزنین تا کرم شود بعد روغن و بعد شیر را اضافه کرده با قاشق هم بزنین در اخر ارد را با بکینگ پودر مخلوط کرده ۳ بار الک کنین و به مخلوط اضافه کنین. مایه کیک آماده است.
    یکی از شعله‌های پهن گاز را انتخاب کنید و روشن کنید و تنظیمش کنید روی کمترین حد یعنی تا جایی که امکان داره شعله گاز را کم می‌کنید. اول واشر دور درب تابه رو در می‌ارید که کیک خمیر نشه و جای بیرون آمدن بخار وجود داشته باشه. برای کوکو و پنکیک و ته چین و ته دیگ هم دربیارید و گرنه خمیر می‌شه. هر دو طرف تابه رو چرب می‌کنید و می‌گذارید روی همون شعله کم گاز و درب تابه رو هم می‌بندید که کل تابه داغ شود.

    aotaghkhabar24.ir_sites_default_files_styles_large_public_repo20d39fcea3ac19c0c49bb0a47413b2b0.jpg

    تقریبا ۱ ربع تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشه که تابه کاملا داغ بشه. تو این فاصله مواد کیک و آماده و مخلوط می‌کنید بعد از اینکه مواد کیکم آماده شد و تابه هم کاملا داغ شد مواد کیک و می‌ریزید توی تابه. اما دقت کنید: از مواد باید تقریبا تا نیمه تابه یا حتی کمی هم کمتر درون تابه بریزید چون باید پف کیک هم در نظر بگیری یک بار که درست کنی دستت می‌اد و درب تابه رو ببندید.
    اصلا به شعله گاز دست نزنید همونطور حرارت خیلی خیلی ملایم باشه.
    دقت کنید که تا ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان درب تابه رو بلند نکنید. چون پف کیک می‌خوابه معمولا برای این کیک همیشه از زمانی که درب تابه رو می‌بندید بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشه که کاملا آماده بشه. برای اینکه روی کیکتون هم کمی رنگ بگیره یا به اصطلاح کمی طلایی بشه ۵ تا ۷ دقیقه آخر تابه رو برگردونید تاطرف دیگه کیک هم پخته وطلایی شود.
    نکته: بهتره در آخر کمی درب تابه باز باشه و هنوز کیک یا ته دیگ یا ته چین یا کوکو روی حرارت بمونه تا کاملا بخار موجود تبخیرشود.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    168
  2. anahid
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    380
  3. *setare
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    87
  4. pila
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    66
  5. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    925
  6. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    3,527
  7. raha
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    220
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    93
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    127
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    118