گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

پیراشکی گوشت در مایکروفر

پیراشکی گوشت در مایکروفر

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,713
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    پیراشکی گوشت در مایکروفر



    خمیر این پیراشکی بافت خاصی داره که وقتی می خوری یه کوچولو حالت ترد بودن نون رو هم حس می کنی . برای اینکه بافت خمیرم حالت نون باگتی داشته باشه از مغازه نون فانتزی محلمون 1.5 کیلوگرم خمیر نون باگت گرفتم ( شما نصف یا یک سوم این مقدار رو تهیه کنید یا به نانوا بگید که یه دونه خمیر نون باگت می خوام) . تو ترکیب خمیر هم کمی دست بردم و فکر کنم خیلی بهتر شد خوب موادی که باهاش مخلوط کردم :

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1515.jpg


    مواد لازم برای خمیر :

    [TABLE="class: zebra, width: 311, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: center"] شیر [/TD]
    [TD="class: center"] نصف پیمانه[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]روغن [/TD]
    [TD="class: center"] نصف پیمانه[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] تخم مرغ[/TD]
    [TD="class: center"] یک عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] دارچین[/TD]
    [TD="class: center"] یک قاشق غذا خوری[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] زیره سیاه [/TD]
    [TD="class: center"] دو قاشق غذا خوری پر[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    آرد ( به مقداری اضافه کنید که بعد از ورز دادن خمیر به دست نچسبه تقریبا" 400 گرم اضافه کردم )
    طرز تهیه خمیر پیراشکی :
    بعد خمیر رو حسابی ورز دادم . خمیر که آماده شد روی میز کارمون آرد می پاشیم بعد به اندازه یه دونه نارنگی از خمیر برداشته و با وردنه باز می کنیم و روی قالب پیراشکی قرار داده و مواد پیراشکی رو داخلش می ریزیم . موقع درآوردن پیراشکی از قالب کمی دقت کنید که خمیرتون آسیب نبینه, ممکنه دو سه تای اولی کمی خراب بشه ولی بعدا" قلقش دستتون می آد.

    مواد داخل پیراشکی :

    [TABLE="class: zebra, width: 337, align: center"]
    [TR]
    [TD="class: center"] گوشت چرخ کرده[/TD]
    [TD="class: center"]250 گرم [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] قارچ [/TD]
    [TD="class: center"] 300 گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] پیاز سرخ کرده [/TD]
    [TD="class: center"] 3 قاشق غذا خوری [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"] رب گوجه فرنگی[/TD]
    [TD="class: center"] 1 قاشق غذاخوری ( با نصف استکان آبجوش حل کنید) [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]فلفل دلمه ای [/TD]
    [TD="class: center"]2 عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]سیب زمینی [/TD]
    [TD="class: center"]3 عدد متوسط[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]جعفری خرد شده[/TD]
    [TD="class: center"]یک پیمانه[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]نمک و فلفل و زردچوبه [/TD]
    [TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]زیره سیاه [/TD]
    [TD="class: center"]1 قاشق غذاخوری[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]روغن[/TD]
    [TD="class: center"]برای سرخ کردن مواد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]تخم مرغ [/TD]
    [TD="class: center"]1 عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]کنجد [/TD]
    [TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="class: center"]سس گوجه فرنگی[/TD]
    [TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    قالب پیراشکی ( جهت خرید قالب پیراشکی گرد و قالب پیراشکی مثلثی کلیک کنید )
    طرز تهیه :
    * برای اینکه ظرف اضافی نشورید اول از همه سیب زمینی ها رو نگینی کرده و سرخش کنید (فعلا تا آخر کار با این سیب زمینی کاری نداریم ) بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو به ترتیب زیر درست کنید .

    * گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ تفت داده بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه , قارچهای خرد شده رو داخل گوشت ریخته و کامل تفت می دیم . رب گوجه رو به مواد قبلی اضافه می کنیم و در آخر جعفری و فلفل دلمه ای و زیره رو داخل ماهیتابه می ریزیم و اجازه می دیم موادمون اندازه چند دقیقه با هم آشنا بشن و مزه هاشون به خرد هم بره.

    * بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو به مواد قبلی اضافه می کنیم , خوب حالا مواد داخل پیراشکی آماده شد.

    * فر رو با پیش گرمایش 220 درجه سانتیگراد برای ماکروویو و 180 درجه سانتیگراد برای فر گاز آماده می کنیم , سینی فر رو چرب می کنیم و پیراشکی ها رو داخل اون می چینیم .

    * یه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم می زنیم و یه قاشق غذا خوری روغن مایع اضافه می کنیم و با یه قلمو روی پیراشکی ها می مالیم و کمی هم کنجد روشون می پاشیم.
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1516.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1517.jpg

    * من از فر مکروویو استفاده کردم و سه پایه کوتاه رو داخلش گذاشتم و همونطوری که گفتم فر رو از قبل آماده کردم و سینی رو داخلش قرار داده و اول درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد بمدت20 دقیقه سپس گریل به مدت 8 دقیقه (حواستون به زمان گریل باشه کافیه روی پیراشکی طلایی بشه،همین ).
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1518.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1519.jpg

    نکته : این پیراشکی چون در روغن سرخ نمی شه خوردن دوتا دونه از اون کاملا" رژیمی محسوب می شه .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1520.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1521.jpg


    منبع :
    بهارسایت
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    125
  2. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    120
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    734
  4. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    301
  5. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    274
  6. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    263
  7. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    491
  8. anahid
    پاسخ ها:
    1
    نمایش ها:
    224
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    143
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    157