گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

کوکی عروسکی با دستپخت خودتان

کوکی عروسکی با دستپخت خودتان

  1. zahra

    zahra کاربر خودمونی

    تاریخ عضویت:
    ‏15/1/13
    سن:
    ارسال ها:
    2,870
    تشکر شده:
    6,708
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    کوکی عروسکی با دستپخت خودتان
    می خوام چیزی بهت یاد بدم که یه عالمه حس خوب توش هست. بعضی از تجربه ها تو زندگی خیلی هیجان انگیزن؛ مثلاً به مهمونی دعوت بشی و خودت شیرینی درست کنی ببری. حالا من یه خمیر بهت یاد می دم که پایه تمام شیرینی های خشکه؛ (کوکی).
    acdn.akairan.com_akairan_aka_m1001_003485742902015102a.jpg



    1. اول از همه صد و ده گرم روغن جامد یا جایگزینش صدو پنجاه گرم کره رو با صد گرم خاک قند و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب با همزن بزن تا یکدست و نرم و لطیف بشه. بعد دویست و پنجاه گرم آرد سفید رو الک کن و به این مخلوط اضافه کن. بعد با دستت ورز (مالش) بده.
    2. بعد روشو بپوشون و چند ساعتی بذارش کنار. حالا روی سطح صافی کمی آرد ذرت به دلیل نرم و لطیف بودنش بپاش. البته اگه آرد ذرت هم نداشتی مهم نیست. از همون آرد سفید هم می تونی استفاده کنی. بعد خمیرتو به کمک وردنه پهن کن به قطر یک سانت. با هر قالبی که دوست داری- عروسکی، گرد، قلب، مثلث- روی خمیرهاتو قالب بزن. کف سینی فرتو کاغذ روغنی پهن کن.
    3. فر رو هم نیم ساعت قبل حتما گرم کن. قالب ها رو که روی خمیر زدی با فاصله بذار تو سینی روی کاغذ روغنی تا خمیرت تموم بشه. اونوقت سینی رو بذار روی طبقه بالای فر روی 160 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه. البته مرتب بهش سر بزن که زیرش طلایی بشه ولی نسوزه ها. بعد فرو خاموش کن بذار خنک بشه و از سینی جداشون کن. حالا چند راه داری؛ هم می تونی روشو با ترافیل ، شکر یا پودر کاکائو یا روی یکیش مربا بریزی یا می تونی مثل من از خمیر فوندانت استفاده کنی.
    4. اونم به این طریق که مثل خمیر با وردنه پهنش کن. -قطرش کمتر از یک سانت -بعد با همون قالب ها روش قالب بزن. بعد آهسته بردار و با برس آب پشت خمیر فوندانتتو کمی خیس کن. بعد بذار روی شیرینی و با سطح صافی روش یه فشار کوچیک بده که بچسبه. من این کارو اصطلاحا با اتوی فوندانت انجام می دم.
    5. خمیرهاتو می تونی به چند قسمت تقسیم کنی و با رنگ های مجاز خوراکی به کمک خلال دندون رنگیشون کنی و خوب ورز بدی تا به رنگ دلخواهت برسی و در مرحله آخر با ترافیل یا آیسینگ تزیینش کنی. بعدشم تو یه جعبه خوشگل بچین و درشو یه روبان خشک ببند و برو مهمونی. اونوقت متوجه اون حس خوبی که بهت گفتم می شی.
     
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. shigeru
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    36
  2. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    170
  3. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    104
  4. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    136
  5. Azade
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    449
  6. zahra
    پاسخ ها:
    6
    نمایش ها:
    238
  7. anahid
    پاسخ ها:
    6
    نمایش ها:
    193
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    462
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    118
  10. shaghayegh
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    184