گردنبند مرغ آمین کرم گونه گذار و چاق کننده صورت مروارید کفی ژله ای افزایش قد ست کامل طراحی ناخن سالن اکسپرس سوتین فرم دهنده آه برا اسلیم لیفت ahh bra slim lift ساعت Gucci طرح عشق – طرح جدید لاک مخملی
  1. سلام به نیشام خوش آمدی با عضویت میتونی از امکانات کامل سایت استفاده کنی !

    برای ثبت نام کلیک کن !

یک ساندویچ خوشمزه برای دانش آموزان

یک ساندویچ خوشمزه برای دانش آموزان

  1. Azade

    Azade
    هیات مدیره مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/12
    سن:
    ارسال ها:
    18,709
    تشکر شده:
    31,791
    امتیاز:
    113
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    وب مستر
    محل سکونت:
    شمال
    یک ساندویچ خوشمزه برای دانش آموزان
    یک ساندویچ خوشمزه برای دانش آموزان

    aupload.justladies.ir_imgjustladies_imported1_2013_09_2129.jpg


    این دستور سمبوسه، می تواند غذای گوشتی لذیذی به منوی غذایی خانواده اضافه نماید و حتی افرادی که تمایل چندانی به خوردن گوشت ندارند نیز از آن لذت می برند. زمان آماده سازی این غذا 1 ساعت و 30 دقیقه می باشد.
    مواد لازم: خمیر سمبوسه: 3پیمانه روغن گیاهی: 1قاشق چایخوری گوشت چرخ کرده: 450گرم پیاز ریز خرد شده یا رنده شده: 1 عدد بزرگ فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: ¾ قاشق چایخوری روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم طرز تهیه:
    داخل یک تابه مناسب، روغن زیتون را می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کمی گرم شود. سپس پیاز را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم. فلفل و زیره را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه پیاز کمی نرم و طلائی رنگ شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد. پس از پخته شدن گوشت، آن را کنار می گذاریم تا کمی خنک گردد. سپس هر قطعه از خمیر را به شکل مورد نظر خود، با کمک وردنه، باز می کنیم به طوری که ضخامت آن بسیار کم (کمتر از ½ سانتی متر) شود. می توان آن را به شکل دایره، مربع و یا مثلث پهن نمود. سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن گذاشته و دور آن را به شکل مورد نظر می بندیم. پس از آماده شدن تمامی سمبوسه ها، مقداری روغن داخل یک قابلمه نسبتاً عمیق می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود. سپس سمبوسه های آماده شده را داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شده و رنگ آنها طلائی گردد. سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو می کنیم.
     
    :
بارگذاری...
موضوعات مشابه
  1. بانـــو
    پاسخ ها:
    2
    نمایش ها:
    362
  2. Ghazali
    پاسخ ها:
    4
    نمایش ها:
    474
  3. Ghazali
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    330
  4. servision
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    37
  5. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    74
  6. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    48
  7. paye2
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    76
  8. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    64
  9. anahid
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    60
  10. zahra
    پاسخ ها:
    0
    نمایش ها:
    91